No lazy day just a crazy day as usual =)

Nu vill jag bli blond. NU NU NU. Och så ska jag fortsätta situpa mig så jag slimmar till mig som Shakira i sin video Loca där hon har så galeeet vältränad mage att man bara vill få bullemi typ. Fast det vill jag ju inte förstås, för jag älskar mat och gottigotti <3



TEAM SWEDEN fick brons i World Championships igårkväll!!!! STORT GRATTIS till dem! Här kan ni se deras och de andra tävlandes program http://varsity.com/event/1436/2011_team_usa_cheer.aspx. Etta kom USA, certainly (o välförtjänat), och tvåa våra små grannar Norge :)

Jag har värsta galna adreeekicken nu asså, sitter hos Lollo och kollar Chris Brown och massa krumpingkillar, veeery niiice. Btw, ni har väll sett bilden på chris utan kläder? :p  Har fått låna Lollos phonie så nu kan jag börja nerda mig med facebook,blogg o allt vartsomhelstnärsomhelzztiish.

Nu blir det Vampire Diaries med Loysuus. Nej föresten måste nog lyssna på Give me everything med neyo först och gå loss med lite vin först!! iiiiiiiih

 


Cheer me up

Har sovit lite bättre inatt så nu är jag piggare. Men blir ingen skola idag heller. Är så fett fint väder, vill ut! Det var så himla mysigt i måndags... Jag, Erika, Ikrah, Matilda, Ella&Segertåget, Inez&Sebbe, Michelle, Heidi o Bea var i Rålis och solade, hade picknick, byggde och cheertränade lite.



vink, vink! hihi

bus



inez scorpar =)



lätt skönaste dagen i sverige för i år

Konst renar kroppen

Brukar skryta om att jag har bra immunförsvar, men nu vet jag verkligen inte vad som hänt :s Har vart sjuk fett mycket senaste tiden. Har inte vart i skolan senaste dagarna, men idag satte jag mig ute i Vasaparken för att få lite sol och njuta av våren. Målade äntligen färdigt min tavla som jag började på i höstas. Har varken haft tid eller lust att måla vidare på den. Måla är inget jag kan göra på begäran. Det ska bara komma självmant, vilket det också gjorde idag=)

Här är min målning (nästan klar)
Någon som förstår vad den föreställer?


Funderar du också på att bli journalist?

Program: Journalistik och multimedia
Högskolepoäng: 180
Skola: Södertörns Högskola (ligger söder om Stockholm i Flemingsberg)
Om programmet: "Journalistik och multimedia är en av landets mest eftersökta högskoleutbildningar"
På journalistik och multimediaprogrammet får du "en bra grund i god traditionell journalistik, kryddad med den nya medietekniken."
Mer information hittar du på: www.sh.se

Min skola, Södertörns Högskola
Jag är inne på min andra termin på Journalistprogrammet. Min klass heter JMMHT10. Så tycker jag om min utbildning:
Skolan: Ny, fresh och snygg. Synd att den inte ligger närmare stan, att pendla både till skolan och träningen varje dag är ingen höjdare.
Programmet: Efter en tuff rivstart första terminen börjar man nu komma in i högskolebanorna och få till studietekniken (tror jag? :O) Det känns bara bättre och bättre för var dag jag går till skolan - man utvecklas ständigt - lär sig något nytt varje dag och skapar nya kontakter. Sätter man ribban högt och är håller en god egen självdisiplin får man ut mest av utbildningen.
Klassen: Min klass har varit väldigt mån om att ta till vara på eftermiddagar och helger till att umgås med varandra. Här firas det när tentor, uppsatser och andra uppoffringar är avklarade. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att vara med mer än vid ett enda festtillfälle eftersom jag prioriterar min träning högt. Men klassen är verkligen trevlig och gemenskapen är stark. Vi har dessutom väldigt stark kontakt via vårt fantastiska hjälpmedel Faceebook där vi aktiv deltar i konversationer och diskusioner i vår egna "JMMHT10-grupp". Hurra för den!
Biblioteket: Hatade från början fotöljernas brandgula färg som skrek åt mig när jag försökte få studiero. Men nu har jag börjat vänja mig, och biblioteket är på många sätt väldigt trevligt. De har öppet sent, vilket är bra om man är duktig på att glömma låna/lämna tillbaka böcker (som jag)!
Mat&dryck: Det finns tre olika cafén/restauranger + en pub på SH. Otrevligheter som sniglar i salladen och degiga chokladmuffins må vi ha upptäckt, men trots detta fortsätter vi åtminstone troget att köpa kaffe nästan dagligen för nio spänn eller en tia om du föredrar ekologiskt (och det gör du väll ändå?)
Lärarna: Så svårt att bedömma kort! En sak är säker - alla är de mycket kunniga inom sina områden och har mycket erfarenhet av det de håller på med. De allra flesta har jag stortrivts med, och det roliga är att du faktiskt också får en bra relation med många av dem, till skillnad från andra högskolor. Dessutom får vi ofta möjligheten att lyssna på gästföreläsare, hittills har de alla varit fantastiskt bra enligt min åsikt.
Får jag lov att utnämna en lärare till min personliga favorit så blir det givetvis vår Muminmamma Jolin Boldt. Trots att jag inte pratat med henne överdrivet många gånger har hon lyckats ge mig både kunskap, praktiska råd och många goda skratt. Och häftigast av allt är att hon gjort finlandssvenskan till min nya favoritdialekt!
www.boldt.se
(Hoppas inte jag bröt mot upphovsrätten nu när jag lånade bilden)

Administrationen: Bajs prutt bajs är vad den varit. I alla fall för min del... Men det kan ju bara bli bättre, eller hur? =)
Rektorn: Nej det finns ingen sådan på högskolor va? I så fall är hon lite hemlig av sig...
Föreningar: Kryllar det av. Jag vill gå med i UF! Det ska jag göra, när jag får tid.
Mångfald och multikultigrad: Hög!
Övrigt: Vissa tycker att det är synd att vi hela tiden ska få stå ut med snacket om att mer än hälften av oss inte kommer bli journalister efter vår utbildning. Jag ser dock positivt på saken, det är bra att vi får kännedom om hur hög konkurrensen är. Men har vi gett oss in i leken får vi leken tåla, och de som verkligen vill bli journalister kommer bannemig bli det. Det är jag övertygad om!
Om ni har orkat läsa hela vägen hit och fortfarande inte känner er tillfredsställda med mina små fakta är det bara att fråga vad helst ni vill :)

Cheernalist Javisst!

Ibland börjar dagarna segt, man är trött och sliten och vill bara sova bort lite tid. Men så stiger man upp för att man måste, och så visar det sig att dagen bara skulle komma att bli bättre och bättre. Sådana dagar tycker jag om! Ibland kan det dock var tvärtom. Man vakar på rätt sida, pigg och kry och ger sig ut för att mötas av stress, sura miner och ilska. Sådana dagar gillar vi naturligtvis inte...
Vad jag gör, när jag känner att det inte går riktigt som jag tänkt mig, är att starta om! Det kan vara när som helst på dagen eller natten, jag bara bestämmer mig: Nej, nu vänder vi på pannkakan!
Som idag, när jag gick tidigare från en viktig föreläsning i skolan bara för att hinna till min yoga. Så sätter jag mig på fel buss och kommer för sent vilket resulterar i att jag inte får komma in på yogaklassen. Bittert åker jag i stället hem och gör en riktigt kladdig, bamsechokladboll som jag vräker i mig. Jag tjurar sedan ett par minuter över de onödiga kalorier jag pressat i mig istället för att rena och slimma mig själv med yoga som planerat.
MEN... Så startar jag om. Kommer på att dagen ju inte ännu är slut. Shit happens. Men nu har jag ju kvällens träning att se fram emot! Och hur ska jag inte kunna bli upp-cheerad av lite cheerleading? Omöjligt!
Det här är bloggen om mitt liv i Stockholm med ena foten på Journalistutbildningen på SH och andra foten uppslängd i luften med Tornados, mitt cheerleadinglag. Det här är bloggen om en CHEERNALIST!


Tornados DM på Fyrishov, Uppsala 2011

RSS 2.0